Col·loquis 2010-2011. Plaers i obstacles (7)

El 5 de maig de 2011 en el marc dels col·loquis del  curs 2010-2011 es va celebrar el quart col·loqui del cicle

COMUNICAR LA CIÈNCIA: PLAERS I OBSTACLES DE LA NARRATIVA HISTÒRICA

El títol d’aquesta quarta sessió va ser:

Che cos’è la storia della scienza

a càrrec de Paola Govoni, professora de la Università di Bologna.

Paola Govoni és una reconeguda experta en divulgació científica, tant des d’una perspectiva històrica com des de l’anàlisi del present. És autora d’un estudi pioner sobre la divulgació científica a l’Itàlia del segle XIX (Un pubblico per la scienza: La divulgazione scientifica nell’Italia in formazione, Carocci, 2002) i té una llarga experiència docent en cursos sobre divulgació, educació i comunicació científiques a la Università di Bologna. El llibre al voltant del qual girarà el seu col·loqui (Che cos’è la storia della scienza, Carocci, 2004) és una breu introducció a la història de la ciència que ja compta amb set reimpressions.

Podeu seguir el col·loqui en el següent enllaç:

Aquest serà el setè i últim col·loqui del cicle “Comunicar la ciència: plaers i obstacles de la narrativa històrica”, una sèrie que ha reflexionat sobre l’escriptura de la història de la ciència i la seva identitat pública, a través de la presentació i discussió de set llibres de divulgació de rellevància internacional amb els seus autors.

Trobareu tota la informació sobre aquesta sèrie a l’enllaç:

http://schct.iec.cat/plaers/index_plaers.htm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *