20 anys de la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica

El 27 de maig de 2011 la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica va complir 20 anys!! És un motiu de felicitació i també d’agraïment a totes les persones que ho han fet possible.
Moltes i bones coses duem a terme en aquesta filial de l’IEC, que es caracteritza per tenir uns associats força hiperactius. Entre les seves activitats habituals s’hi poden comptar Col·loquis, Escoles de PrimaveraTrobadesJornades sobre Història de la Ciència i Ensenyament, iJornades d’Història de l’Astronomia i de la Meteorologia. Eps! Que també hi ha un premi per a treballs de recerca de batxillerat (Premi Antoni Quintana i Marí) i una revista científica, Actes d’Història de la Ciència i de la Tècnica.
En constant evolució (seria impossible una altra cosa), ara comptem amb una nova eina de comunicació. Aquest bloc  ens permetrà establir una relació encara més dinàmica entre tots aquells que ens interessem per la història de la ciència.
I, si no ho sou encara i voleu fer-vos socis, aquí teniu la butlleta d’inscripció. 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *